• Project uitbreiding Buitenhof de Leistert

Uitbreiding Buitenhof de Leistert

Recreëren

Planinhoud

89 recreatiewoningen in moderne stijl & boerderijstijl

Werkzaamheden

Planontwikkeling
Projectmanagement
Marketing & verkoop

Uitvoering

Deels opgeleverd, deels in aanbouw

Opdrachtgever

Dresenhof B.V.

Na het succes van Buitenhof de Leistert, kreeg Arcus Zuid van Dresenhof B.V. opdracht om de verdere uitbreiding van het vakantiepark op te pakken. Om tegemoet te komen aan de wensen van de moderne toerist en de (toekomstige) kopers werd in samenwerking met De Leistert besloten om een mix te creëren van traditionele vakantieboerderijen en moderne recreatiewoningen. Na goedkeuring van de welstandscommissie en het gereedkomen van de diverse communicatiemiddelen ging de verkoop in 2015 officieel van start.

Traditioneel en modern ontmoeten elkaar

De vakantieboerderijen grenzen aan het bestaande park, waardoor een passende overgang ontstaat. Het overgrote deel van de uitbreiding bestaat uit de moderne woningen met een frisse, eigentijdse uitstraling. Door de toepassing van hofjes en natuurlijke materialen is de landelijke thematisering ook hier zichtbaar en wordt er een samenhangend geheel gecreëerd.

Positieve beoordelingen

De eerste recreatiewoningen (fase 1) zijn in 2017 opgeleverd en worden inmiddels succesvol verhuurd. Vooral de Kids Special woningen vallen zeer goed in de smaak. Deze speciale woningen zijn specifiek ontwikkeld voor gezinnen met kleine kinderen, een belangrijke doelgroep voor De Leistert. Hiermee wordt tevens voldaan aan de vraag naar meer luxe en bijzondere recreatiewoningen.

Inmiddels is de laatste fase van de uitbreiding in verkoop. In januari is de bouw van deze woningen gestart. Meer informatie is tevens te vinden op de projectsite.

Het succes van Buitenhof de Leistert

Sinds de start verhuur van Buitenhof de Leistert in 2011, wordt het bungalowpark succesvol verhuurd en in de markt gezet. Dit zorgt voor uitstekende beoordelingen op sites als Zoover en Bungalowspecials.nl. De Buitenhof werd door Bungalowspecials zelfs uitgeroepen tot beste Bungalowpark van Nederland 2018!

 • Zoover: 8,5

  Op basis van meer dan 900 reviews

 • Bungalowspecials: 8,3

  Op basis van meer dan 1500 beoordelingen

 • Awards
  • Zoover Award
  • Beste bungalowpark van Nederland (Bungalowspecials Awards 2018)
  • Meest klantvriendelijke vakantiepark van Nederland (Bungalowspecials Awards 2018)
  • Beste bungalowpark van Limburg (Bungalowspecials Awards 2018)

Betrokken partijen

 
Logo Plegt-Vos
Logo Vlassak
Logo Zeelenberg Architectuur