• Project uitbreiding Buitenhof de Leistert

Uitbreiding Buitenhof de Leistert

Recreëren

Planinhoud

89 recreatiewoningen in moderne stijl & boerderijstijl

Werkzaamheden

Planontwikkeling
Projectmanagement
Marketing & verkoop

Uitvoering

Opgeleverd

Opdrachtgever

Dresenhof B.V.

Na het succes van Buitenhof de Leistert, kreeg Arcus Zuid van Dresenhof B.V. opdracht om de verdere uitbreiding van het vakantiepark op te pakken. Om tegemoet te komen aan de wensen van de moderne toerist en de (toekomstige) kopers werd in samenwerking met De Leistert besloten om een mix te creëren van traditionele vakantieboerderijen en moderne recreatiewoningen. Na goedkeuring van de welstandscommissie en het gereedkomen van de diverse communicatiemiddelen ging de verkoop in 2015 officieel van start.

Traditioneel en modern ontmoeten elkaar

De vakantieboerderijen grenzen aan het bestaande park, waardoor een passende overgang ontstaat. Het overgrote deel van de uitbreiding bestaat uit de moderne woningen met een frisse, eigentijdse uitstraling. Door de toepassing van hofjes en natuurlijke materialen is de landelijke thematisering ook hier zichtbaar en wordt er een samenhangend geheel gecreëerd.

Positieve beoordelingen

De eerste recreatiewoningen (fase 1) zijn in 2017 opgeleverd en worden inmiddels succesvol verhuurd. Vooral de Kids Special woningen vallen zeer goed in de smaak. Deze speciale woningen zijn specifiek ontwikkeld voor gezinnen met kleine kinderen, een belangrijke doelgroep voor De Leistert. Hiermee wordt tevens voldaan aan de vraag naar meer luxe en bijzondere recreatiewoningen.

In september (2020) werd de laatste woning in fase 3 verkocht. Dit betekent dat het plan 100% uitverkocht is. Een mooie mijlpaal voor alle betrokkenen.

Betrokken partijen

 
Logo Plegt-Vos
Logo Vlassak
Logo Zeelenberg Architectuur