Burgemeester Krijgerplein Lemmer

Wonen en werken

Planinhoud

6 appartementen & commerciële ruimtes

Werkzaamheden

• Planontwikkeling
• Projectmanagement
• Marketing & verkoop

Uitvoering

In ontwikkeling

Opdrachtgever

Eigen (gedeeld) risicodragend project

Burgemeester Krijgerplein Lemmer

Het Burgemeester Krijgerplein is een bijzondere plek in Lemmer. Na de sloop van het gemeentekantoor van de voormalige gemeente Lemsterland, besloot de gemeenteraad de gronden via inschrijving te koop aan te bieden. Geïnteresseerde partijen werd gevraagd om naast een bieding tevens een plan voor de bebouwing van de gronden in te dienen. Samen met Oostenrijk & De Jong Invest en Adema Architecten ontwikkelde Arcus Zuid het winnende plan.

Een nieuw dorpshart van Lemmer

In het nieuwbouwplan zijn 6 appartementen en 5 commerciële ruimtes opgenomen. In lijn met de omliggende gebouwen werd er gekozen voor een historische uitstraling. Ook is er in hoge mate rekening gehouden met duurzaamheid. Zo worden alle appartementen gasloos opgeleverd en wordt er zoveel als mogelijk gebruikt gemaakt van duurzame materialen. Ook  kunnen kiezen uit diverse duurzame opties.

Heeft u belangstelling voor een van de appartementen of commerciële ruimtes? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij brengen u op de hoogte zodra er meer informatie voorhanden is.

Inschrijven Burgemeester Krijgerplein Lemmer

Betrokken partijen

 
Logo Adema Architecten